سفارش تبلیغ
صبا ویژن

با این رنگ ها چاق یا لاغر شوید

نظر

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان به بررسی نکاتی پیرامون تاثیر رنگ ها بر اشتها و یا کور کردن اشتهای افراد و چاقی و لاغری بپردازیم در ادامه همراه ما باشید
جالب است بدانید ثابت شده است که رنگ ها تاثیر زیادی بر ایجاد اشتها و یا کم اشتها شدن دارد زیرا ناخوداگاه رنگهایی هستند که بر افزایش اشتها تاثیر می گذارند یکی از این رنگ ها رنگ قرمز است بیشتر اغذیه فروشی ها با علم بر این مساله رنگ قرمز را انتخاب می کنند.

 

چاقی و لاغری
آیا می‌دانید رنگ‌ها می‌توانند تاثیر بسزایی روی اشتها و در نتیجه چاق و لاغر شدن ما داشته باشند؟

رنگ‌ها حتی می‌توانند روی طعم غذا یا بویی که حس می‌کنیم اثر بگذارند.تاثیر گذاری رنگ روی حواس مان را اصطلاحا جابه جایی حسی می گویند. هرگاه رنگی را می بینیم به یمن وجود حواس بینایی، چشایی و بویایی، حواس دیگرمان نیز تحریک می شوند.

رنگ سبز نسبتا روشن، ممکن است بوی سبزه و سبزی های خوش طعم را به شما تلقین کند و یا برعکس سبز لجنی باعث شود بوی بد لجن به مشام تان بخورد.

در ادامه تاثیر هریک از رنگ ها روی اشتهای مان بررسی شده است.

آبی

این رنگ به شدت سرکوب کننده اشتهای فرد است. محققان در آزمایش هایشان متوجه شده اند اتاق های غذاخوری که به رنگ آبی در می آیند روی اشتهای افراد اثری منفی دارند و باعث می شوند که آنها به طور کلی 30 درصد کمتر کالری مصرف کنند.

برخی معتقدند از آنجایی که خوراکی های آبی رنگ به ندرت در طبیعت پیدا می شوند و انسان قبل از هر چیز با کمک نشانه های بصری تعیین می کند غذایی خوب است یا خیر و رنگ آبی بیشتر مواقع نشان دهنده سمی بودن غذاست، جلوی اشتهای او را می گیرد.

قرمز

این رنگ درست برعکس رنگ آبی است زیرا بسیار قوی و پرانرژی است و می تواند تا اندازه ای فشار خون را بالا برده و همچنین اشتهای تان را تحریک می کند.

معمولا صاحبان رستوران های فست فود دیوارهای رستوران شان را قرمز رنگ می کنند تا علاوه بر بالا بردن اشتهای افراد آنها را به تند خوردن غذا تشویق کنند و جا را برای افراد دیگر خالی نمایند.

قرمز از نوع رنگ های گرم است و موجب شادی و هیجان می شود و بدین صورت اشتهای فرد تحریک می شود.

 

ترکیب رنگ زرد- قرمز و نارنجی

رستوران دارها مدتهاست متوجه اعجاز رنگ ها شده اند و از آنها بسیار هوشمندانه استفاده می کنند و سودشان را افزایش می دهند.

ممکن است توجه کرده باشید که اکثررستوران های فست فود در کنار رنگ قرمز از زرد هم بسیار استفاده می کنند.

رنگ زرد نه تنها اشتها را بالا می برد بلکه فرد احساس می کند آنقدر گرسنه است که می خواهد هرچه سریع تر غذا بخورد.

وقتی فردی چشمش به رنگ زرد می افتد مغز او به سرعت شروع به ترشح هورمون سروتونین می کند و این هورمون باعث می شود او نسبت به خودش و اطرافش احساس خوب و مثبتی داشته باشد و وقتی در رستورانی قرار گیرد تا می تواند غذا و نوشیدنی مصرف می کند.

در ضمن لباس کارکنان رستوران های فست فود به رنگ زرد، قرمز یا نارنجی است و با این کار اشتهای مشتریان را بسیار بالا برده و در نتیجه خریدشان بیشتر می شود.

یک اشتباه در انتخاب یونیفورم های آبی و سبز باعث شد تا رستورانی بسیار معروف با کاهش فروش روبرو شود.

 

ترکیب سبز- آبی

رنگ سبز به ویژه لجنی نه تنها اشتها را کور می کند بلکه ذهن را به طور ناخودآگاه به سمت لجن و غذاهای فاسد می برد.

رنگ های آبی و سبز اصلا مناسب رستوران ها نیستند اما اگر در خانه می خواهید پرخوری نکنید و لاغر شوید ولی نمی توانید جلوی شکم تان را بگیرید از رنگ های سبز و آبی برای دیوارهای اتاق غذاخوری تان و میز و ظروف آشپزخانه تان استفاده کنید.

سبز نیز همچون آبی اثر آرام کننده ای دارد و دقیقا به همین دلیل است که برخی از برنامه سازان تلویزیونی قبل از اینکه مهمان هایشان را جلوی دوربین بیاورند در اتاق سبز رنگ پذیرایی می کنند.

ترکیب زرد- سبز

این ترکیب یعنی فاجعه. اگر می خواهید لاغر شوید و از غذا بیزار، از این ترکیب رنگی استفاده کنید که به خوبی جواب می دهد زیرا فرد را به یاد انواع و اقسام مواد شیمیایی سمی می اندازد و اشتهایش را کور می کند.

 

سفید

رنگ سفید که در بسیاری از خانه ها، رستوران ها و فروشگاه ها به وفور دیده می شود و به نظر خنثی می آید اما تاثیر بسیار زیادی روی اشتهای فرد می گذارد درواقع باعث می شود شخص بدون توجه به چیزی غذا بخورد.

خوراکی هایی که سفید رنگ هستند مغز شما را نسبت به مقدار مصرف غذا بی خیال می کند و ظروف سفید رنگ باعث می شوند هرچه بیشتر بخورید کمتر احساس رضایت کنید.

سبز

رنگ سبز اگرچه خود به تنهایی سرکوب کننده اشتهاست زیرا فرد را به یاد غذاهای فاسد می اندازد اما در کنار رنگ های گرمی چون قرمز و زرد مناسب اند.

در حقیقت رنگ سبز در ارتباط با رشد و طبیعت و سلامت است و خاصیت آرام کنندگی دارد.

طلایی

طلایی مانند سبز خبر از سلامت می دهد و می توان تا اندازه ای از این رنگ استفاده کرد اما استفاده زیاد آن باعث می شود محیط رنگ و رو رفته و قدیمی به نظر آید و از اشتهای فرد بکاهد.

خاکستری

خاکستری و یا طوسی ‌از رنگ‌هایی است که موجب کاهش اشتها می‌شود و برای افرادی که تمایل دارند اشتهایشان کمتر شود ‌و یا وزنشان کاهش پیدا کند، مناسب است.

قهوه‌ای

این رنگ یادآوراعتماد، دوستی و سلامتی است و قدرت فروانی دارد اما اگر بیش ازحد استفاده شود اثری منفی می گذارد.

در واقع رنگ قهوه ای ممکن است ذهن فرد با به سوی غذاهای سوخته و یا خیلی پخته ببرد و حتی گاهی یادآور آلودگی شود.


فیروزه ای

از رنگ های اشتها آور و مناسب افراد کم اشتهاست. به خصوص اگر این رنگ با نارنجی ترکیب شود.

اگر می خواهید چاق شوید از این دو رنگ در آشپزخانه تان بسیار استفاده کنید.

سیاه

سیاه رنگی مرموز است. بنابراین مردم نمی توانند به غذاهایی که سیاه رنگ اند اعتماد کنند و معمولا غذاهای این رنگی را سفارش نمی دهند.

این رنگ اثری بسیار منفی روی فرد می گذارد و اشتها را به شدت کور می کند.

صورتی

اگرچه از خانواده قرمز هاست اما هرگز به فرد احساس گرسنگی نمی دهد. صورتی رنگی غیرطبیعی است که بیشتر احساسی ملایم از عشق و رومانتیک بودن را به فرد تلقین می کند و به طور کلی برای اتاق غذاخوری کسانی که می خواهند چاق شوند مناسب نیست.


قهوه‌ای

رنگ قهوه‌ای نیز از جمله رنگ‌هایی است که کاهش‌دهنده اشتها می‌باشد و برای افراد یادآور غذای سوخته و یا خیلی پخته شده است. پس رنگ مناسبی برای استفاده در رستوران‌ها و یا غذاخوری نیست. در مطالعات اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که اگر ظرف غذا با محتویات داخل آن هم‌رنگ باشد، باعث می‌شود که فرد غذای بیشتری میل کند، ولی اگر رنگ بشقاب متضاد با رنگ غذای فرد باشد، فرد غذای کمتری میل می‌کند.

سبز

رنگ سبز نیز جزء رنگ‌هایی است که برای ما یادآور طبیعت می‌باشد و به رنگ آرام‌بخش نیز معروف است و معمولاً رنگی است که افراد هنگام دیدن آن در رستوران به یاد سبزیجات سبز رنگ و یا غذاهای سالم و کم کالری می‌افتند.

این رنگ از جمله رنگ‌های سرد بوده و اشتها را نیز تا حدودی کاهش می‌دهد. استفاده از این رنگ همراه با یک رنگ گرم مانند نارنجی و یا قرمز می‌تواند برای اتاق ناهارخوری مناسب باشد، نه استفاده از آن به تنهایی. استفاده از رنگ سبز و آبی برای آشپزخانه و اتاق ناهارخوری مناسب است. همچنین استفاده از این رنگ در ظروف غذاخوری بسیار مناسب می‌باشد، زیرا این رنگ‌ها تحریک‌کننده اشتها نیستند

آبی

رنگ آبی نیز به رنگ آرام‌بخش معروف می‌باشد و استفاده از این رنگ (مخصوصاً کمرنگ آن) برای اتاق‌خواب مناسب بوده، ولی این رنگ نیز کاهش‌دهنده اشتها می‌باشد و استفاده از آن در رستوران‌ها مناسب نمی‌باشد (مخصوصاً استفاده از نور آبی در محیط رستوران)، زیرا نور آبی محیط را برای مشتریان خسته‌کننده می‌کند. رنگ آبی به این دلیل که مواد غذایی در هنگام فاسدشدن رنگ آبی به خود می‌گیرند، برای عموم افراد رنگ اشتهاآوری نمی‌باشد.

چاقی و لاغری بارنگ ها
نتایج مطالعه جدید دانشمندان اروپایی نشان می‌دهد که رنگ لوازم میز و سفره، بر درک ما از مزه غذا تأثیر می‌گذارد. در آزمایش اخیر مشخص شد که نوشیدن هات‌چاکلت در لیوان وانیلی رنگ بسیار خوشایندتر است. اگر شکلات داغ (هات چاکلت) خود را به جای یک لیوان سفید ساده یا قرمز تیره، در یک لیوان وانیلی خوش‌رنگ بنوشید؛ مزه و بوی آن مطبوع‌تر به نظر خواهد رسید. نتیجه این مطالعه که توسط دانشمندان اروپایی انجام شده، در ادامه‌ی نتایج مجموعه رو به رشد مطالعاتی است که ادعا می‌کنند ظروفی که غذای ما در آن‌ها سرو می‌شوند، می‌توانند تأثیری باورنکردنی و چشمگیر بر درکی که حواس ما از غذا دارند داشته باشد.

به گزارش پاپ‌ساینس، در مطالعه‌ای که شاید ساده‌ترین آزمایش داوطلبانه‌ای باشد که تا کنون انجام شده است، از 57 نفر خواسته شد تا شکلات داغی را که در چهار نوع فنجان مختلف سرو شده بود بنوشند. همه این فنجان‌ها پلاستیکی و با اندازه یکسان بودند، اما درون آن‌ها به رنگ سفید، قرمز، وانیلی و نارنجی بود. شرکت‌کنندگان گزارش کردند که مزه شکلات داغ در فنجان‌های وانیلی و نارنجی رنگ خوشمزه‌تر است.

رنگ‌های فنجان‌ها نه از نظر فیزیکی و نه از نظر شیمیایی هیچ تفاوتی با هم نداشتند؛ اما به گفته بتینا پیکوئراس فیزمن، محقق دانشگاه پلی‌تکنیک والنسینای اسپانیا، ظاهراً مغز نوشندگان این‌طور برداشت می‌کند که آن‌ها با هم تفاوت دارند. این مطالعه همچنین خواننده را به یافته‌های مشابهی ارجاع می‌دهد؛ یافته‌هایی مانند اینکه بسته‌بندی زردرنگ طعم لیمو را بهتر می‌کند و یا نوشیدنی‌های آبی‌رنگ ظاهراً بهتر از نوشیدنی‌های قرمزرنگ عطش را فرومی‌نشانند

منبع:gonagon97